FILM

Nu sitter jag hemma hos mig med john vi ska kolla på film, undra vilken? ;)
men idag hade jag träning nio åkte direkt efter den till skärholmen, för att mamma skulle köpa en julklapp.
Sen var jag hemma vid tolv? åt lunch sen gick jag till john vi kollade på julkalendern och gjorde knäck! :D
Men vi hörs sen !
 

JULLOV!

Heej i onsdags fick vi jullov så skööönt! :D 
Har inte bloggat så bra jag vet :( men i torsdags var jag i skärholmen med john och michelle och köpte de sista julklapparna! Idag skulle john byta en sak och köpa ngt till direkt efter åkte vi till godishörnet, har ätit lunch och snart ska vi ge julklapparna till varandra :) 
Undra vad jag får hahah! 
Men puss hörs senare!

Imorgon åker jag!:(

 Hej,
imorgon åker jag till lappland i finland! Det ska bli kul men jag kommer sakna min familj och mina vänner!:(
Jag lovar att fota och lägga ut dom på bloggen! Men igår var jag Felicia och John och köpte dom sista julklapparna! Och idag ska vi åka för att byta en present. Alltså John ska det! Men det ska bli kul att få presenter aja har inget mer att säga hejdå!!

JULAVSLUTNING!!!!

Heelluuuu...
idag var det julavslutning!!! Skit kul! men jag har inget mer att säga jag har lite bråttom till bussen men ses sen! det kan va därför den har uppdateringen blev lite konstig men aja hejdå!!

Tisdag

Helluuu..!
sitter hemma hos mig med michelle, vi har nyss delat panda sakerna. Fast ni kanske redan visste det för hon har redan skrivit det. Men idag började nio och sluta ett, tog bussen hem..
Imorgon ska vi bara vara där en timme, NAJS! slutar då har skolavslutning :DD !
men har också träning imorgon kuligt! hahah! nej skoja bara. men vi höres! puss! :*

Tjena!

Hej,
i söndags hade jag tävling det gick ganska bra!
Men iallafall, jag har delat ut pandatidningar med Felicia! det var skit kallt!
Imorgon är det JULAVSLUTNING skit kul!!! och på torsdag ska Felicia och jag shoppa!
har inget mer att säga HEJDÅ!!

Men gud!!!

Hej,
Men gud jag har inte haft tid att blogga förlåt:( 
Men imorgon har jag sim tävling hoppas jag får guldtid! Aja jag har varit och kollat på när Felicia hadde uppvisning! Aja har inget mer att säga hejdå!!!!

Tuesday

Heeejj, klippte mig halv två. sen vid halv fyra tog jag john o michelle tåget till godishörnet. Vi ska ha det imorgon till skolan :) belöning för vi är så duktiga haha! nej men på lördag har jag min uppvisining eller vad man säger och hade ingen röd tröja så var och köpte en också! 
Kom hem vid fem nyss då, lyssnar på musik och chillar men min jobbig syrra ;P skoja! igen! 
men vi höres'

Lucia uppvisning på torsdag!

Hej!
På torsdag är det lucia. Min klass ska ha en uppvisning för skolan och släkt! Min familj brukar sätta upp julgranen  på lucia! Jätte tidigt. Men det ska ändå bli kul.
Just nu sitter jag vid Felicias dator och hon äter som vanligt! skola imorgon:( :) Jag tycker att idrott är kul och det har vi imorgon:):):) men saksamma skolan är tråkig.
Men har inget mer att säga hoppas att ni kollar på solsidan och har haft en bra helg        
                                                                                                                                       
Jätte ful!!!!
/MICHELLE

Söndag

Hatar söndagar! För imorgon är det ju skola . tummen ner! 
Men bra att vara ledig och ja ni fattar säkert. Men förlåt för att det bara kom ett inlägg igår men var ganska stressad. tänkte berätta om min lördag igår.
 
Efter videobloggen så kanske en halvtimme efter gick jag och duscha klädde på min så snabbt jag kunde för john hade schatat och sagt skynda men var lite seg, men vid ett så åkte jag och john o handla en present till michelle, för vi skulle dit för hon fyllde år i tisdags! <3
 
Vi åt donken påväg dit, sen var vi hemma kanske kvart i fyra vi kollade på en snabb serie och julkalendern.. Vi skulle komma 16.45 ungefär så skyndade oss att slå in paketet, fixa sig och dit. 

Vi åt tacos och gott , vi hade jätte kul sen sov vi över. Hon fick ett halsband och en liten nalle av mig :D <3

~ Felicia

TRUE!

Friday'

Skönt med fredag? ja super skönt tycker jag! Veckorna bara flyger iväg till julafton :D åhh snart så! 17 dagar är det kvar tror jag. Men varje fredag kväll känns det som jag inte varit i skolan idag hahaahha konstig känsla men tycker inte ni?
 
Menmen idag har jag varit på godishörnet efter skolan eller typ vi skulle åkt halv fyra men 2 minuter innan bussen skulle komma kom jag på att jag hade glömt mitt busskort så fick gå tillbaka och ta hel bussen :/ men sen var vi hemma vid 17... Är alltid så trött så vila lite igen idag :o 
 
Nu chattar jag med Emma och Emilija på facebook.
Jag och nellie världens bästa bloggare :D <3 <3

Förlåt och min släkt!

Okej jag har dåliga namn på rubriker men förlåt för att jag inte har bloggat så mycket! Jag har inte haft tid bara.
Men min släkt är på besök så jag fick ledigt fån skolan! Det är mina kusiner och sysslingar som är på besök! Dom är från Finland. Aja idag har jag och alla andra hemma hos mig varit på naturhistoriska-riks-museet. Det var faktiskt ganska kul! Nej nu har jag faktiskt inget mer att säga HEJDÅ!!!

Blev bättre!

Hej som tur så blev det lite bättre så kunde gå till skolan, så det är bra asså inte skolaan, min träning tänkte jag på hahaaha! men har ätit lunch har lunchrast nu, ahh skriver alla ord fel.. Men snart ska jag ha so geografiprov kommer säkert klara det lätt, bara att man skulle kunna veta vad länderna heter hehe, aja får väl se.. vi ses senare !

Sunday!

Helluu... bloggläsare! förlåt för dålig update som det blir ganska ofta :( men skolan o annat. men nog om det.
Har inte mått så toppen idag, mår illa ont i huvudet, nacken o hela kroppen. Ah! hatar det!! 
hoppas jag blir bättre imorgon, sitter nu framför tv och dricker te. Orkar inte göra något typ, sen efter maten var jag ute lite också. Kollade också på solsiiidaaan! :D så bra. Måndag imorgon neej, men veckorna går så snabbt och det är skönt :) 
ja jag vet världens finaste bilder hahahah nejj ! :P

Lite allt möjligt!

Hej,
idag hade jag vuxen kalas. Jag fick: En justin bieber kudde, godis, en röd mugg, snöglob och en tröja:)
I fredags var jag och Felicia och shoppa i huddinge! Och jag sov över från fredag till lördag, och hon sov över hos mig från igår till idag:)! Jag fyller år på tisdag det ska bli kul att bli 11 år, och att få presenter!
Och idag är det solsidan på tv, kul! Och julkalendern är bra hittils iallafall! Eller det tycker jag iallafall!
just nu äter Felicia och jag sitter vid hennes dator som vanligt! Och sen ska vi ut och åka pulka om man nu säger "pulka" nu för tiden? Men aja ni fattar vad jag menar! Vad ska ni göra på jullovet? Jag ska upp till lappland och fira jul med mormor. Hennes syster äger en stuga där uppe. Det kan va över -30 där! Igår var det -35 där! Men aja har inget mer att säga kanske kommer det några bilder på det jag fick. Men jag lovar inget!
HEJDÅ!!
RSS 2.0