Gott nytt år!

Gott nytt år!
Är hos Matilda som vi firar nyår med! 
Ska bli kul, vi ska snart äta! 
 
Men bloggade inget mer på julafton bara ett inlägg med bilder. Men min julafton var sjukt bra! Fick jätte fina julklappar och allt var bra.
Det var familjen och mormor och farmor där. Har lagt upp en video på videofyme på mina julklappar för några dagar sen men den kom inte upp på bloggen. 
 
Får se om jag bloggar mer, tror inte de. 
 
GOTT NYTT ÅR!
 

Vad ska man säga?

Hejsan. 
 I förrgår så var jag, felicia, Felicias syster och hennes mamma på bio. Vi såg sune på bilsemester. Den var bra och ganska rolig. Igår var jag och Felicia i skärholmen och shoppade lite. Jag köpte en kofta, en tröja och ett par mjukisbyxor. Idag var vi och åkte skridskor i kungsträdgården. Imorgon är den nyårsafton. kul!! jag ska till ett par vänner till familjen. Vi är där varje år. Men jag bloggar mer sen men det börjar bli tråkigt nu när felicia inte bloggar så mycket längre. Aja adjö. :)

Idag åker jag

Hej idag åker jag till Helsingfors! Inte så kul för inget är öppet typ men aja. Felicia skulle ha följt med men det gick inte:( aja bloggar sen<3

Lite om veckan..

God jul!! Så mysigt med julafton idag men det finns ingen snö>:( aja imorgon åker jag till Helsingfors. Jag kommer hem på fredag och då ska jag och Felicia åka skridskor och på lördag ska vi kolla på bio! Vi ska se Justin biebers nya film. Believe tror jag den heter<3 men jag eller Felicia ska kanske sova över son någon av oss också:) men vi hörs sen:*

Dagen:/

Jag sov över hos Felicia från igår till idag vi vaknade klockan halv 8 för Felicia skulle på träning, under tiden skulle jag åka till Skansen med min familj men det regnade så mycket att vi inte kunde åka dit. Så vi åkte till Skärholmen och åt lite lunch och gick runt och kolla lite. Sen var jag med Felicia vi hade ingenting att göra så vi skrev julklappsrim haha. Sen gick vi hem till mig och gjorde.. Ja ingenting. Men hon ska sova över hos mig idag:) det ska bli kul, men nu ska jag duscha så vi hörs sen:)

Mys dag

Man känner verkligen att julen är nära nu, men det tråkiga är att det inte är snö här:( men idag bakade jag och Felicia pepparkakor, och när dom va klara då kollade vi på "en riktig jul" och åt pepparkakorna och drack varm choklad<3 idag ska jag sova hos Felicia och det är jätte kul:* men nu ska jag sluta för vi ska vara med Selma:/






 

Myys

Nu ska vi titta på en film, dricka varm choklad och äta pepparkakorna! :)
 

Pepparkakor

Idag gick jag upp vid halv tio, åt frukost och gjorde iordning mig. Sedan kände jag för har locka håret för att det såg inte alls bra ut. Det tog ungefär 1 timme. 
Efter det bakade jag och Michelle pepparkakor. Vi hade jätte kul.
Vi fixade också kristyr på några av de, och vissa hade silverkulor på. Haha de blev så snygga.. 
Tog några bilder, men det var inte så bra. Min systers kamera hade hon visst med sig. Så fick ta min iPhone.
 
 

Skärholmen

Idag fick vi äntligen jullov! Vi var där i en timme bara och fick betyg, fika och andra saker. 
Efter vi hade slutat åkte vi och shoppa lite, men åkte hem väldigt tidigt.
 
Nu sitter jag i bilen påväg hem från Skärholmen, har varit där med mamma, Anki och Michelle. Vi fika på Espresso House och de shoppa också. Men jag kan inte de för har typ bara 20 kr just nu :(
Får se om jag uppdaterar senare, puss.
 

Skärholmen

Hej, idag fick jag jullov! direkt efter skolan åkte jag, Felicia, Selma och Emelie till Tumba, efter det så åkte vi hem. Sen vid 1 så följde jag med Felicia som skulle ta spruta. Sen åkte vi till Skärholmen och tittade lite. Jag ska kanske sova över hos Felicia idag. Skit rolig dag så tummen upp för det! 

Christmas tag

 

Vet du hur/var och med vilka du ska fira julafton i år?

Vet inte helt säkert, men i alla fall med mormor och farmor.
 
Vet du hur du ska fira nyår, isåfall hur? 
 Det vet jag faktiskt inte, vi har inte bestämt något än.
 
Vad önskar du dig i julklapp? 
Massa saker, haha. Nej men typ kläder, konståkningssaker och mycket mer!
 
Brukar du stiga upp och åka på julotta på juldagsmorgonen eller har du gjort det förut? 
Nej det brukar jag inte.
 
Har du börjat köpa julklappar ännu? 
Japp det har jag, var ute i god tid i år men har ganska mycket kvar o köpa.
 
Vilken scen är bäst ur Kalles jul klockan 3 på julafton? 
Tycker nog om det bästa, har inte direkt någon favorit.
 
Brukar dina julaftonar leva upp till dina förväntningar? 
Aa det brukar de oftast, men tråkigt att det kommer säkert bli en grön jul :(
 
Brukar du känna att det är skönt när julen är över? 
Nej, verkligen inte.
 
Vad är viktigast och minst viktigt på julbordet? 
Prinskorvar älskar de, skinkan o äggen! det minst viktigt är sillen och laxen.
 
Vilken julmustsort är godast? 
Apotekarnes!
 
Vilket glöggmärke är godast? 
Gillar inte alls glögg, så vet inte.
 
Har du firat jul utomlands någon gång? 
Nej.
 
Vilken jullåt är den bästa, varför?  
Justin Biebers julskiva helt klart!
 
Vilken julfilm är den bästa, varför? 
Har ingen speciell
 
Bästa julkalender? 
En Riktig Jul, Hotell Gyllene Knorren, Tjuvarnas Jul, Dieselråttor och Sjömansmöss (var så liten men kommer inte att jag gilla den då)
Vilken artist tycker du är juligast av alla? 
Haha har ingen aning.
 
Har du varit Lucia någon gång? 
Nej
 
Vad är ditt bästa råd för en bra jul? 
Fira julen med nära och kära.
 

Hejsan hoppsan.

Hej, jag sov över hos Felicia från igår till idag, idag hade jag också en liten fest med min familj och vänner till familjen. Jag och min lillasyster fyller år. Eller jag har redan fyllt år och min lillasyster fyller år imorgon. 
 
Igår hade jag tävling "km" som det heter. Men det gick ingen bra tyckte jag. Jag blev diskad på 50 fjäril och jag kom sist i mitt heat på 100 rygg. Men aa vad ska man göra? 
 
Det är jul om 9 dagar jag längtar så jag håller på att dö. Men jag bloggar senare.. Hejdå.
 

Julshow

Halv tio började vi med Luicia tåget, efter de visade alla grupper upp en uppvisning. 
Vi gjorde helt okej förutom att alla hade inte kommit på isen än så de bara började, alla hann inte kom ut och åka.
När alla hade åkt gick alla åkare på och som vanligt får man en liten julklapp, det var typ ett pannband där det står BKK på. 
Vi fick också veta vilken vårshow vi har som tema och det blev madagaskar. Haha.
Sedan när allt var klart åkte vi och köpte godis och donken. 
Har inte gjort så mycket mer ännu, Vad ska ni göra idag? :)
 

Bandy turnering.

Hej, imorgon är det bandy turnering med klassen fast det är inte så många som är med, av tjerna är det jag, Hanna s, Miranda och Klara som ska spela. Det ska bli kul men jag är rädd att killarna tycker jag är dålig. Fast jag tror inte det efter som att dom har sagt "Bra Michelle!" på idrottslektionerna. Men aja jag gör iallafall mitt bästa. Nu ska jag städa för imorgon har jag typ tjej kvälll för att jag fyllde år igår. Imorgon ska jag ha typ fest med tjejerna i min klass. Det ska bli kul. Men jag måste gå nu hejdå<3

 

 

Olika saker... Ja lite sånt?

Hej! 
Förlåt för att jag inte har bloggat på länge men det har varit så mycket nu. Prov, träning och annat.
 
Men iallafall.. Igår var jag och Felicia och kollade på bio. Vi såg Hunger Games: Catching fire! den var jätte bra! jag längtade JÄTTE mycket tills del 3 kommer på bio! den började iallafall halv 3 och slutade typ 5. Sen skyndade vi oss hem jag åt sen åkte jag till träningen.
 
Igår var det ju 1 advent. Mamma och mina syskon bakade lussebullar och pepparkakor. Jag kollade lite på 1 avsnittet av julkalendern också men jag fattade ingenting?? inte för att den var så värst rolig men ändå.
 
Aahh! i övermorgon fyller jag år!! jag längat jätte mycket. Det är så tråkigt att fylla år på vintern för man måste vänta i ett helt år innan man får fira något och får presenter eftersom att julafton är nu snart också.
 
Men jag har sång prov på musiken imorgon och det kommer inte gå bra för jag sjunger inte bra! och sen har jag no prov på torsdag och det kanske går bättre men ändå. Jag kommer dö för lärarna kommer sätta betyg nästa vecka! får se hur det går då?
 
Aja hejdå<3
RSS 2.0