Fredag imorgon! :D

Imorgon är det redan fredag igen! Veckan har gått ganska snabbt ändå. Har nyss skrivit klart min novell som vi håller på med i svenskan. Höll nästan bara på med den hela kvällen. Imorgon är det skola som vanligt, men slutar 13, älskar fredagar! 
Senare ska jag också följa med en kompis till frisören. Inte så mycket mer, umgås med kompisar. 
Men på lördagen har jag träning först på morgonen och efter det ska jag och Selma in till stan en snabbis, ska köpa de sista presenterna till Michelle som fyllt år! ;)
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, ska försöka somna tidigare än vad jag brukar i alla fall. Ska kolla på ett avsnitt innan också! Godnatt.
 
 

Omg!

Heej! I lördags hade jag simtävling och det gick ganska bra! Jag kom 2:a i 100m ryggsim och jag förbättrade min tid med 9 sekunder!! Jag kom 4:a på 100m frisim.
 
Men iallafall jag fyller år om 9 dagar!!!!! Jag dör av längtan! 
 
Idag slutar jag 14.10 och jag och Felicia ska ta samma buss hem. Sen ska jag göra läxor och sen vet jag inte mer. Men nu ska jag ha engelska och måste sluta HEJDÅ!!<3

Onsdag

Heej, tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag. Först var jag i skolan som vanligt, och vi har elevens val hela veckan och jag hade som första val Bild/identitet och något mer var det. Det var inte alls så roliga val, men vi gör en film som ska vara något om "hjälp mig" film. Som något om mobbing eller något annat. Vi är redan klara med våran film så vi gjorde en ny idag.
Slutade runt ett och åkte direkt till vårdcentralen, för skulle ta blodprov. Men det blev inte så.

Efter de åkte jag, John och Michelle till pulsen och köpte Ben och Jerry! ;) 
Imorgon ska våran klass på gymnasiemässa, tror jag slutar runt lunch. 
Men ska försöka att hinna med och blogga imorgon. puss!
 

Hej, förlåt

Hej!
Jag har jag inte bloggat så mycket för jag har inte hunnit. Jag har behövt plugga och träning och allt så jag hinner inte. Men idag hade jag engelska prov... Jag tror jag dör. Jag har pluggat som en galning men det var inte ens hälften av det jag pluggade man skulle kunna!! aja jag blev ganska nöjd men man vet ju aldrig. Jag ska snart på träning och imorgon har jag växtverk så jag får sluta tidigare. Typ innan eller efter lunch! Men nu sitter jag och lyssnar på musik och inte så mycket mer. Aja vet inte vad jag ska prata om mer.. Jo! jag fyller år om 21 dagar, jag åker till Tallin om 11 dagar och jag åker till Grekland om 190 dagar. Ååh jag längtar!! Men jag måste packa min träningsväska nu. Bloggar senare hejdå:)<3
RSS 2.0