Påsklov/sova över!

Hej hej, idag var det sista dagen i skolan innan påsklovet! Vi pyssla hela dagen i skolan, jag gjorde kort och annat! Efter skolan gick jag hem och sen gick jag på promenad med mina systrar! Sen åt jag middag! Jag åt kyckling med ris. Sen va jag med Felicia hon ska sova över idag, just nu kollar vi på Sveriges roligaste klipp! Dom är inte så värst roliga men vi ska ha kul! Hejdå har inget mer att säga!❤

Påsklov!

Hej hej, imorgon är det sista dagen i skolan innan påsklovet! Nice! Hoppas jag får ett påsk ägg?! Jag ska va med kompisar och familjen, vad ska ni göra på påsklovet?

Men iallafall, just nu gör jag ingenting och jag ska kolla på Sveriges mästerkok om 35 minuter! Ja jag tycker det är kul med matlagning!

Jaja jag tror jag bloggar imorgon efter skolan eller på kvällen vi får se? Aja hejdå!❤

FÖRLÅT!

Förlåt jag har liksom glömt att blogga och inte haft tid. Det har varit så mycket med simningen och skolan nu förtiden. jag ska försöka bättra mig! :(
 
Men jag har sovit över hos Felicia, vi kollade på film och åt massa gott igår. jag hade också träning igår, efter det så gick jag nästan dierekt till Felicia! idag så vaknade jag halv 9 och vänta på att Felicia skulle vakna. nu ska vi klä på oss och sen ska vi kanske gå hem till mig och göra något skoj :)
 
iallafall så är det påsklov nästa vecka, vi är lediga på fredagen och hela veckan efter det :) nice!!
undra vad jag ska göra på påsklovet, vad ska ni göra? KOMMENTERA!! 
 
jag ska börja simma 3 dagar i veckan det ska bli kuligt!! men jag vill ha dom tränarna jag har nu, när man börjar i en annan grupp får man andra tränare :( men det ska bli kul ändå det betyder ju att jag har blivit bättre :) 
 
jag hoppas att ni som läser kan förlåta mig för att jag inte har bloggat så mycket men som sagt jag ska försöka bättra mig! 
hoppas att erat påsklov blir bra! och att all snö hinner smälta innan påsken börjar, hoppas hoppas hoppas!
men jag har inte så mycket mer att säga nu hejdå, puss :)
gammal bild och jag är ful där!!

Onsdag

Hej!
Har typ nyss ätit middag, tänkte berätta lite om min dag!
Idag började jag 09.40 skönt och sluta vid halv tre. Kom hem hann inte typ äta mellis så mamma skjutsa mig till träningen som började fyra. Sen köpte vi mcdonalds med hem! :) och sen kollade jag lite på iPaden på en video.
 
Nu ska jag snart duscha och sen göra läxooooor! helaaa kvällen typ. har prov imorgon också! :(
Så måste plugga nästan sista minuten haha ups men det är ganska enkelt ändå kan typ allt!
 
Men vi hörs!
RSS 2.0