Friday!

heej idag är det freedaaag! haha skoja, det vet ni väl lite sent att säga så? nej men direkt efter skolan vid tre ungefär så åkte jag och michelle och snabb shoppa lite (Y) Tänkte köpa julklappar men hitta inget, så köpte en tröja så mig själv en stickad tröja :)
 Men mamma och pappa åkte och handla nu. Så jag ska väl äta middag 19, bloggar mera sen när jag har något intressant att säga! ;)
 

4 dagar kvar!

 nu är det 4 dagar kvar tills jag fyller år!!:)

Helluu..!

Felicia här! eller det kanske ni snart vet. Men nyss var michelle och jag ute och bara hade kul vi skratta o de. Innan det så kollade vi på en film. Slutade 14 idag så tog bussen hem fick skjuts till träningen idag och blev hämtat skönt! :) orkade inte ta bussen. Men spanska prov imorgon :/ ups, har inte pluggat så mycket men aja jag klarar säkert det! inte så svårt? hehe hoppas i alla fall för nu ska det pluggas! 
Sista dagen :/ hatar när det blir så men får aldrig hända mer. Okej nog om det. Kanske inte så roligt att läsa, har andra bloggar att uppdatera nu innan jag pluuuggaaaar! blä fy vad jag hatar det! hejdå ..
 

Det är snart!

Hej, fråga inte över min rubrik.
Men om 6 dagar fyller jag 11år! Jippi:) jag hoppas jag får bra presenter, jag har redan fått en. Det var ett par coneverse röda! Apropå presenter vad tror ni att ni får i julklapp? Och tror ni att julkallendern blir bra i år? 
Just nu äter Felicia men jag är på hennes rum och håller på med hennes dator. Aja har inget mer att säga men om det kommer konstiga inlägg e det för att jag är så längtansfull:) Hejdå!!!!
                                                                                                          /michelle

Söndag idag!

Hej hej!
Ska berätta om min dag igår eller halva i alla fall så fick vi gäster Emma och hennes familj det var kul! :D hon hade med sin data hem till mig, så vi satt och höll på med dom (osociala) men sen gjorde vi andra kuliga saker! Dom gick hem vi 1 på natten och jag gick och la mig runt två var så tröööött!
Men idag vaknade jag halv tio ungefär gick upp åt frukost duscha klädde på mig. Sen kom Michelle och nu är vi hos henne, imorgon är det skola :( blää.. Aja bloggar mera sen när jag har något att säga! Hejdå.

Min och min systers outfit igår! <3

HEJ!

Hej,
igår hade jag träning.
Det var kul men jobbigt!
Men i alla fall nu är jag med felicia, john ska packa han åker till kanarieöarna imorgon! Taskigt!
aja hejdå!!:)♥
det är en gammal bild!

Ska bli bättre!

heejsan! förlåt för vi har haft en usel uppdatering vi vet. Vi är ledsna men vi har inte hunnit haft tid? eller nåt annat. Okej nu ska inte inlägget handla om det! Utan vad jag har gjort idag kanske?
För var jag i skolan som vanligt började 9.20 så det var chill (Y) slutade halv tre ganska bra det med. Tog bussen hem sen var det bara hämta pengar äta snabb mellis och sen drog john och jag o minishoppa fick med mig en sak, sen åkte vi hem vid halv fem kanske. Kom hem kanske för en timme sen? Men nu är jag med michelle ska snart äta tacos !! :D gott! bloggar senare puss! :*

Förlåt :(

Förlåt för att jag inte har bloggat!
Men idag har jag varit i skolan som vanligt, direkt efter skolan åkte jag och en kompis till huddinge hallen och bada. Det var kul:)
Nu är jag med Felicia:) vi gör inte så mycket då men ändå!
har inte så mycket mer att säga aja hejdå!:)

the school

ska ha matte snart, har nyss haft tråkig svenska och vi skulle läsa en skit tråkig bok. Som vi ska ha bokprov sen på :P åh! men slutar 14.20 ganska bra började 8.10 :/ hatar det! men idag är det trääääniiing!! :DD
Jaaa... men har också fys! orkar väl inte med det? haha skoja bara, ses senare hejdåå!
Från turkiet när vi skulle hem!<<3

ganska rolig dag!

Hejj,
idag har jag och Felicia bakat havrebollar! kul. Sen kollade vi på "en riktig jul" den är ganska bra! Sen var vi med john och gick på "promenad". skit tråkigt! Men felicia äter nu och jag håller på med hennes dator! Aja hejdå!

Kanin iphoneskal

Igår kom mamma hem med ett kanin iPhoneskal till mig<3 har alltid velat ha ett sånt! hehe.
Ska lägga upp en bild om ni inte vet hur den ser ut? ;D det var bara det jag ville säga!
Det var den här färgen jag fick tror jag?

Konståkning

Helloo. Vaknade 7 idag sov hos michelle ju ;D ja, fixade oss jag drog hem vid kvart över åtta för skulle ju på konståkning, åkte halv nio hemifrån :P den slutade 10 ungefär så åkte hem och bytte kläder, har varit hos michelle men hon var inte hemma. :/ aja hon kommer väl sen? annars sitter jag bara vid datan och gör inte så mycket lyssnar på musik. Bloggar snart hejdå!

Torsdag!

heejsan! idag är det torsdag och slutade halv fyra :o hade idrott som sista lektion. 
Tänkte ta 31 bussen hem men hann inte missade den -.- så fick ta 51. Var hemma runt 4 åt mellis sen gjorde lite läxor. Åt middag och nu är jag med michelle. Har inte haft en sån bra uppdatering men har inte haft tid eller orkat, men hoppas det blir bättre! :) hörs senare puss!

Vem gillar skolan?

Hej, 
vem gillar skolan egentligen? Inte jag iallafall, imorgon ska vi ha engelska prov skit tråkigt!!!!
Det ända jag gillar med skolan är idrott och musik! Jag är en sån där idrotts tjej. Jag vet många som inte gillar idrott, gillar ni? 
Jaja jag har haft musik idag i skolan, vi övar in till lucia. Jag är en tärna, jag älskar att sjunga julsånger. Vi ska sjunga tex natten går tunga fjäl, önskelistan, tänd ett ljus, lusse lelle, julen är här, stafan var en stalle dräng och pepparkaksparad. Ååå vad många låtar. Jag gillar att sjunga men hatar att öva! Aja har inget mer att säga
HEJDÅ!!
 
                                                                           /Michelle

Min dag igår, och farsdag.

Heejsan!
Bloggade inte igår, för hade ganska mycket. Men 9-10 hade jag träning. Åkte hem vid 11 så åkte jag och mamma till stan för vi skulle köpa nya konståkningsskridskor :D fick oxå ett par nya skydd och en nyckelring ;)
Efter så tänkte vi ta tåget hem direkt men vi gick till espresso house som låg en bit bort, vi var inte inne i stan vid såna affärer. Tog en varm choklad och en morotsmuffins:DD Sen åkte vi hem var hemma ungefär typ 14.
Var med kompisar efter och hade kul!
Men nu idag har jag och michelle åkt skridskor skulle testa hur dom kändes inför imorgon då ska jag på träning :)
Sen på morgonen så gav jag pappa en trisslott och anki med, vet inte vems det var men han vann 60 kr iallafall :D hehe bättre än ingeting. Men nu har mamma gjort en tårta till pappa för farsdag ju! 
Måndag imorgon :P hata! aja hejdå så länge! <3
Nej jag köpte inte alla orkar bara inte lägga in bilden och fota. Men fick en lila :D

Farsdag :)

Hej,
Idag är det farsdag! Så min familj hade lite fika med släktingar!:)
Men iallafall jag och Felicia har åkt skridskor idag igen!:) Det var kul, jätte kul! jag har egentligen inget mer att säga men jag är med felicia nu, HEJDÅ!!!!!!!!!!!!! :) /michelle

Fixat hörlurarna (Y)

Hej nu har jag och Michelle precis gjort klart våra hörlurar som vi satt pärlor på. Tog lång tid:o långtråkig :P men ska berätta vad jag gjort lite idag först så var jag ju i skolan såklart sen tog jag bussen hem åt mellis, åkte till Huddinge med Michelle och John. John skulle köpa ett par hörlurar för hans iPhone är borta? Sen åkte vi till Tumba och köpte godis :) gott! Kom hem åt middag nu är jag hos Michelle och hon bloggar på hennes dator ;) hejdå var allt jag ville säga nu puss! Bloggar kanske mer idag men tror inte det glöm inte läsa min blogg hihi<3

Hej!!

Hej,
idag har jag varit i skolan, tråkigt!
Men jag och Felicia har fixat hörlurarana till mobilerna! Det var kul fast andå jobbigt i fingrarna.
Idag kanske jag ska sova över hos Felicia (igen). Men ikväll kl.20.00 tror jag är det x-factor:) Vem hejar ni på jag hejar på awa!? Men ska gå nu, hejdå! puss!!
                                                                      / michelle♥♥
jag är skit ful där!!

Sjuk!!!

Hej,
Jag har varit sjuk inte kul!
jag va magsjuk, hade tråkigt dom dagarna jag var sjuk! Jag var sjuk från tis-ons! Men nu är jag frisk! 
hoppas ni har haft det roligare än jag:) Men aja idag var jag i skolan. Om jag ska va ärlig så var det roligt.
Roligare än att va hemma, och nu är jag med Felicia kul! men jag har inget mer att säga hejdå, puss!
       /michelle

i skolan

Hej, ja rubriken förklarar! Sitter i skolan har nyss ätit lunch, var nån äcklig soppa men åt ett mjuk bröd ;)
är så lat just nu så jag skriver typ likadant som på min blogg orkar inte skriva ngt nytt men lite annat ;P, för snart börjar lektionen också. Tråååååk dag idag!! slutar halv fyra! :o har projekt snart sen idrott efter slutar jag :DD
hejdå så länge

Tisdag

hej tisdag idag slutade 14.50 hatar tisdagar. Är trött så ligger i soffan och har läst bloggar o kollat på tv. Har inte så mkt att skriva så det får bli ett kort inlägg, men michelle kanske bloggar sen hon orkade inte nu. :P hörs senare på kvällen eller imorgon kram felicia <3

Måndag

Hejj, 
höstlovet är slut och idag var det skola :( tråk.. Men vi sluta 14.20 med idrott. Tog bussen hem, åt mellis och kolla på tv en stund. Nu så sitter jag bara och bloggar, läser oxå dom. Sen kl 17 har jag träning sen 45 minuter fys :P hejdå!  
Kort inlägg men hade inte så mycket att skriva bloggar sen mer om jag har ngt att skriva hehe! :)
 i norrköping

Min söndag!

Har precis ätit holken, och ska snart gå till John. Michelle skulle till sin mormor,men har spelat playstation med dom hos michelle. Annars åkte jag och michelle skridskor igen idag :DD KUUUL!
Vi var hemma vid 13 ungefär, och vi fixade hörlurarna men vi är inte klara än. Sen stretcha för att komma ner i spagat hade bara en liten bit kvar som kom ner ;) vi var ute också. Förlåt också för ganska dålig uppdatering, och har några nya bilder som jag ska lägga in snart. Så lägger upp några snart hejdå! :*
 

Godmorgon!

Hej,
Idag ska jag och Felicia åka skridskor. Vi ska åka i brantbrinks ishall! John ska va med sin kompis! För han orkar inte åka skridskor! Men iallafall så ska det bli roligt!! Men nu ska jag gå kanske bloggar senare hej då!
                                                                                               
                                                                                                   / michelle♥♥
 
det var igår jag tog den♥

Tjena ;)

Hej har precis kommit hem från michelle, vi fixade pärlor på hörlurarna kuligt :) men vi är inte klara än.
Kanske fortsätter imorgon, vi hade tänkt fråga sova igen hos henne hehe roligt är det ;D men jag fick inte för är jätte förskyld typ :(( Men hoppas eller när du läser det här smsa mig :(
Hade typ inget mer att skriva så godnatt för idag :*

Träning

Hejj, 
Har nyss duschat sen där vid två ska jag, Michelle o John på bio, vi ska se bitchkram. Ni kanske kan redan visste det om ni har läst Michelles inlägg där under. Men annars idag har Michelle sovit över igen till idag, vi vakna 07.45 för att jag skulle på träning (konståkning) 9-10 :)) och michelle följde med dit.
Aja måste klä på mig nu.. puss :*

BIO!!

Hej,
idag ska jag, Fille och John gå på bio. Vi ska kolla på bitchkram! Den verkar ganska bra men vi ska se den kl.15.25!! jag ville se den kl.12.25 men ingen annan ville!
Jaja jag har inget mer att säga:) 
kommentera gärna om vad ni vill att jag ska prata om! LITE FÖRSLAG:)

Hej på dig!

Hej,
jag har inte så mycket att säga men idag har jag varit i Huddinge men jag va utlåst så jag kunde inte komma in och hämta pengar, men jag va så smart och glömde mitt busskort och mobil i fickan så vi kunde ändå åka.
John var så tråkig och inte följde med och åkte skridskor så jag och Fille fick åka själva. Men aja jag har inte så mycket mer att säga hej då:)                    
                                                             / michelle<3

Äta snart

Hej felicia här!
Snart ska jag äta tacos :) gott! Men michelle gick nyss hem hon skulle äta, men sen har vi varit i huddinge michelle skulle köpa en sak men hon hade inga pengar så vet inte varför vi åkte hehe? Sen så åkte vi hem åt lunch och sen åkte vi och åkte skridskor. KUL! hehe går ju på konståkning om ni inte visste det ;)
Imorgon ska jag också har träning 9-10 på morgonen alltså. Bloggar kanske mera senare hoppas det om jag orkar och hinner, jag och Michelle ska fråga sova igen hiihih och hon kanske då ska följa med på träningen ? :) hejdå så länge!
äh hehe ur snygga helt klart!<3

Det jag kommer att göra idag!!

HEJ!
Idag kommer jag Felicia och John åka till Huddinge och skridskor! John ville inte men vi fick honom att följa med. 
Iallafall jag ska köpa en julklapp till mamma.
Jag kommer inte att vara hemma i jul:( Jag kommer att va i Lappland från den 22 Dec till den 31 Dec! Men det ska bli kul, men tråkigt att jag inte få fira jul med mamma och min pappa + Liwia och Jennifer mina systrar! Vi ska ju åka skridskor också! ssst jag gjorde det va förra året! Men nu har jag inte något mer att skriva hejdå:)
 
                                                                     / michelle<3

Simmkollo

Hej!!
Idag var det sista dan på simmkollot:(
Det var skit kul!! Men jag kan inte göra så mycket!
I måndags var det utelekar och 2 träningar. I tisdags var det laserdoom och 2 träningar. I Onsdags var det eriksdalsbadet och 1 träning och idag klättring och 1 träning. Idag ska jag sova över hos felicia. Igår var vi på bus eller godis. Jag fick en full liten hink med godis!! gott!! 
 
1: HAR NI GOTT BUS ELLER GODIS I ÅR?
2: OM NI SVARA JA SÅ FICK NI MYCKET GODIS?
3: VAR DET ROLIGT?
 
                                                                                  / MICHELLE <3

tralala..

Hej,
vet att det har varit dålig uppdatering men har inte haft blogglust. Har också dålig uppdatering på min privata. Men ska försöka nu att vara bättre eller när jag kan.. Men nu ska jag inte prata om det, iallafall idag ska Michelle sova hos mig :) o just nu är John & Michelle hos mig. Imorgon ska vi kanske åka skridskor :DD
Kuligt.. ;D hoppas det är typ inte stängt eller ngt?
hörs sen! michelle ska typ blogga nu ;)
gammal bild från 2012 <3 på påsken :)
RSS 2.0