Migrän

Efter skolan så åkte jag nästan direkt till träningen, den var 2 timmar. 
Ett ispass och hade fys idag också. Hade fått jätte ont i huvudet under fysen sedan när jag kom hem mådde jag också jätte illa, spydde lite och vilade i soffan. 
Hoppade över middagen så ska snart äta något litet.
Åh så dåligt att jag skulle få det idag när jag hade massa läxor och göra! Så kommer få gå på TTF imorgon :/
 
Ska försöka hinna med lite plugg innan jag ska duscha och sen sova! 
 

Sjuk

 hej, jag är sjuk idag:( jag har tittat på tv ritat och nu ska jag äta lunch. men jag bloggar sen hejdå<3

slappat

slapp dag idag! jag och felicia gjorde inte så mycket. vi drack te åt kladdkakan vi balade igår och kollade på svenska hollywood fruar. och sen var vi ute lite med en hund och sen var vi ute och prang vid 7. men nu ska jag sova så godnatt världen! skriver mer imorgon!<3

<3

Hej eller godmorgon kanske man ska säga, den här helgen har varit rolig! Det började i fredags när jag kom hem från skolan så skulle jag plugga lite innan jag skulle äta middag. Sen efter middagen skulle jag åka till träningen.. Men sen så sov jag över hos Felicia. Det var KUL! Men vi hann inte göra så mycket. Vi kollade på Svenska hollywood fruar och sen gick vi typ och la oss. Men sen på lördagen så åkte jag och Felicia till Heron city och åt lunch. När vi kom hem så bakade vi kladdkaka. Den var super god. Hon sov över hos mig igår till idag och nu ska vi äta frukost så jag ska snart sluta skriva. Men idag vet vi inte vad vi ska göra? men det kommer säkert att bli kul iallafall men måste gå nu hejdå!
 
 
                                                                  // michelle<3
 

Outfit for the day!

 

plugg plugg...

Hej, nu måste man sitta och plugga... Har NO-prov och bok prov på onsdag och fredag nästa vecka. Jag satsar på högsta betyg om ni undrar varför jag pluggar så tidigt. Men har precis pluggat klart och ska snart gå till Felicia!! 
 
STACKARS FELICIA!! Hon var hon var hos doktorn i stan och kolla upp en grej. Men dom stack in en nål i hennes hals 2 gånger!! och hon tycker det gör ont att svälja. Jag tycker synd om dig bästis!! krya på dig!! love you<3
 

Jackan har kommit!

Beställde min vinterjacka för några dagar sedan, och igår kom den! :D
Tänkte fota med den igår men det regnade så fick fota idag istället. Bilderna blev bra, men jag blev inte så bra på alla.. :/
Ääälskar verkligen jackan, den är så sjukt snygg och skön! Är så glad över att jag fått den, tack bästa mamma och pappa! <3
 
 
 

Godnatt världen!!

Hej och godnatt! Jag har nog aldrig haft så bra självförtroende som jag hade idag! Men jag gör ett bättre inlägg imorgon när jag inte är dö trött!! men GODNATT!
och sov gott<3

iOS 7

Håller på att uppdatera iOS 7 på mobilen nu, hade inte så mycket ledig plats så jag behövde radera massa appar, bilder, lite meddelanden. Radera nästan alla mina appar D: Utom de jag använder mest, men ska testa om det går att ladda tillbax dem sen! 
 
Sitter också i soffan med musik i lurarna och med godis, alltid bra när man pluggar! ;)
Älskar de nya Polly som har Ahlgrens bilar i. ;) Super goda! 
Ska inte till skolan imorgon för ska till stan till doktorn, vet inte hur lång tid det kommer ta. Men efter ska mamma ocg jag äta lunch där. Hinner inte till skolan då, men har suttit och övat på Spanska orden jätte mycket sen när jag är klar kommer jag på att jag ändå inte ska till skolan, så har övat mycket i onödan.. Men är ju fortfarande bra att kunna.. ;)
Men haha just nu när jag kan alla så ska jag inte dit. 
 

Tisdag

Tisdagar är så sega och långa dagar, idag började vi 9.05 det är ju bra, min enda dag för sovmorgon! ;)
Men slutar 16! gud det är så sent tycker jag men vi brukar nästan alltid få sluta en kvart eller tio minuter tidigare, ibland så är hon bara snäll och idag skulle hon iväg.
 
Inte så kul att läsa om.. Men jag brukar blogga mest när jag har något att skriva om, annars blir inläggen inte så roliga. Men måste iaf blogga minst en gång om dagen på mina två bloggar, som jag sagt har jag en egen HÄR :)

 
Min jacka som jag redan har bloggat om, har kooommit! :D 
åh den var så fin, älskar den! Kommer säkert ta några bilder med den som jag kommer ladda upp då! ;)
 
Måste plugga nu, har ganska mycket att göra.. kanske bloggar mer sen! hörs!
 

hej hej...

Nu ska jag ha matte, och efter det ska jag ha no. Sen slutar jag!! När jag kommer hem ska jag äta mellis och sen vara med felicia när hon slutar. Men jag måste börja nu hejdå<3

Klippt och färgat håret!

Idag hämtade mamma mig vid skolan när jag hade slutat för att jag skulle till kicki och klippa mig och färga om mitt ombre.
Hade ganska slitet hår så nästan all min ombre var borta, därför färgade jag mer och lite längre upp än förra gången.
 
Det blev super fint! Hon är så duktig och gör jätte fint! Blev jätte nöjd med det som förra gången! :)
Tycker ombre och dipdye är jätte fint! Eller det beror på vilka färger man har men oftast är det jätte fint! ;)
 

Nya kompisar...

Hej, kommit hem från skolan med 2 nya "bästa" vänner. Dom heter Felicia och Moa. Dom är jätte snälla och allt... Men nu sitter vi gör matteläxor. Tråkigt men det blir roligt när dom är här. Men iallafall måste plugga nu... Hejdå<3

Hejsan

Idag har jag inte gjort så mycket men jag tänker ändå blogga! Fast det är ett problem jag vet inte vad jag ska blogga om!!! Kan ni ge förslag? Kommentera eller kika mig!
 
Kik: michelle1204
 
I alla fall så sitter jag här med felicia och gör inte så mycket... Vi ville baka men vi fick inte hos någon:(
Imorgon är det skola och jag orkar inte gå dit! fast det är ändå kul att träffa massa kompisar. Måste gå nu hejdå<3<3
 

Beställt hem ny jacka!

Imorse klickade mamma hem en ny vinterjacka till mig! Är så happyyy!
Det fanns bara två kvar i lagret, för egentligen skulle jag fått den nästa månad men var så lite kvar så dem inte skulle ta slut.. ;)
Hoppas den kommer så fort som möjligt! :D
 
Förlåt för bilderna blev ganska små :/
Jackan hittar ni --->HÄR<---

FÖRLÅT!!

HEJ, jag och felicia har bråkat. jag gjorde ett misstag och sårade henne. men jag ber dig 1000 gånger om ursäkt!:( jag älskar dig men bara när du är glad och inte sur på mig. det känns alltid inom mig att det är jag som har gjort fel när du är ledsen. och när det känns så då blir jag ledsen och allt! :( så snälla förlåt mig och låt oss bli "världens bästa bästisar" igen?! snälla. om du inte förlåter mig så kommer mitt hjärta vara krossat föraltid!! men du kommer ändå finnas där och heta "världens snällaste och sötaste bästis! jag skulle bli JÄTTE glad om du såg det här och smsade mig att det är okej eller nånting... men snälla förlåt! jag älskar dig!!! FÖRALTID!!
 
                                                               // Michelle som är jätte ledsen!!

Bestfriends? More like sisters.

Bästavän! Du är mer som än syster för mig! älskar dig ! <3
 
 

Felicia här!

Hallooo, har inte bloggat på väldigt väldigt länge men har tappat bloggintresset lite, på min blogg med. Men försöker få tillbaks det! 
Inte så kul inlägg att bara skriva om sånt här, så skriver tänkte blogga om min dag!
 
Började klockan 8.15 och vi hade matte, SO och svenska, sedan lunch. Vi slutade efter lunchen för att vi har utvecklingssamtals vecka hade vi, så vi slutade 13 varje dag typ. Men det var ingen ide att börja lektionen efter lunch så vi fick gå hem istället! :)
Var hemma vid kvart i tolv kanske? men åt mellis och sedan råkade jag somna till i soffan i 1 och en halv timme tror jag, ganska länge, så hoppas jag kan sova inatt då ;)
 
Sen åkte jag till ishuset för min träning började 16, och hade en timmes träning! 
Sedan har jag bara ätit middag och åkte till willys och köpte godis! Har också fixat till min blogg, raderat massa inlägg! så kika in på den www.ciaanygren.blogg.se ! vi hörs!
 

skolan.

Nu är jag i skolan och ska snart äta lunch. Jag vet att jag inte har bloggat på länge men det har varit så mycket och felicia bloggar inte på den här bloggen, så det blir lite tråkigt att bara jag bloggar. men jag ska prata med henne om det. och jag är ledsen att jag inte bloggat ska göra det oftare. måste gå nu hejdå<3
RSS 2.0